In overeenstemming met mijn aard

Zorg dragen voor de mens, een roeping

Welke missie is er mooier dan zorg dragen voor de mens door zich in te zetten voor het welzijn van iedereen? Deze missiezetten wij al meer dan vijftig jaar voort, van Gezondheid tot Schoonheid. Het is meer dan een beroep, het is een roeping die ons drijft en onze medewerkers verenigt rond een gemeenschappelijk doel: mensen helpen om zich goed te voelen en zorg te dragen voor hun geliefden.

Ondernemen, een gemoedstoestand

Innoveren en produceren in Frankrijk, innoveren over de hele wereld, innoveren met respect voor onze roots, innoveren door ons te inspireren op de natuur, innoveren in onze partnerschappen ... Deze permanente innovatie ten dienste van de patiënt en de consument kenmerkt ons al meer 50 jaar. Het is dus logisch dat we persoonlijke ontwikkeling en individuele initiatieven aanmoedigen.

Respect, een vanzelfsprekendheid

De internationale groei van de Franse Groep werd altijd op een verantwoorde wijze geleid, in het kader van een duurzame strategie met respect voor onze omgeving. Onze MVO-verplichtingen gelden niet alleen intern, maar ook ten opzichte van onze klanten, onze leveranciers en de natuur die ons inspireert. Al onze activiteiten, al onze beslissingen zijn doordrenkt van wederzijds respect en gekleurd door een diepe menselijkheid. Zo rijmen we het economische met het ethische via ons unieke bestuur in Frankrijk en de activiteiten van de Fondation Pierre Fabre.

Een gezamenlijk project

Economische projecten koppelen aan maatschappelijke projecten: dat was de visie van Pierre Fabre, de oprichter van de Groep.

Vandaag zetten we die basisidee voort door onze medewerkers de mogelijkheid te bieden heel concreet deel uit te maken van het bedrijf, via een dynamisch en duurzaam aandelenplan voor werknemers.

In 8 landen (Duitsland, België, Spanje, Frankrijk, Griekenland, Italië, Portugal en Polen) zijn momenteel 9 medewerkers op 10 aandeelhouder van de Groep. Dankzij onze originele kapitaalstructuur konden onze medewerkers toetreden tot het kapitaal van Pierre Fabre SA en inmiddels bezitten ze 7,8%.