Onze missie

Monsieur Pierre Fabre

Wij dragen zorg voor de mens als geheel met al zijn bijzonderheden.

Hiervoor bedenken en ontwikkelen we innoverende oplossingen die bijdragen aan het welzijn, de gezondheid en de schoonheid. We doen dit met de vakmensen van de gezondheidssector die onze vertrouwenspartners zijn overal ter wereld. Hierbij vormen de natuur en planten een onuitputtelijke bron van inspiratie en staat farmaceutische ethiek centraal.


Pierre Fabre

 

 

Ontstaan in de apotheek

Pierre Fabre heeft zijn missie als apotheker op industrieel niveau gebracht om een globaal antwoord te bieden op de behoeften met betrekking tot de behandeling en het welzijn van patiënten.. Deze filosofie blijkt uit een grote portefeuille met complementaire activiteiten, van ethische geneesmiddelen tot dermocosmetische verzorging, van officinale geneesmiddelen tot natuurlijke gezondheid. Onze producten en ons streven naar innovatie zijn gericht op zowel pathologieën met een hoge prevalentie (zoals kanker of atopische dermatitis) als zeldzame ziekten (zoals infantiel hemangioom), dagelijkse kwaaltjes en hygiëne, en de behoeften van elk huid- en haartype. Om deze missie te vervullen, bouwen we overal ter wereld aan vertrouwensrelaties en samenwerking met de vakmensen uit de gezondheidssector die het best geplaatst zijn om onze producten voor te schrijven of aan te bevelen, met name artsen en apothekers. Zij kennen beter dan ieder ander de behoeften van hun patiënten.


Een andere kijk op gezondheid en schoonheid

Gezondheid is een geheel dat niet beperkt is tot de afwezigheid van ziekten of kwalen, maar ook harmonie en ons zelfbeeld omvat. De Wereldgezondheidsorganisatie omschrijft het als een toestand van compleet welzijn, zowel op sociaal als mentaal vlak. Onze onderneming koestert de ambitie om aan de vraag naar zorg te voldoen door een globale aanpak die zowel gezondheid als schoonheid omvat. In deze optiek is ons onderzoek gericht op nieuwe oplossingen op zowel medisch als cosmetisch vlak. De producten van Pierre Fabre zijn er voor iedereen ... ziek of gezond, van de geboorte tot aan het levenseinde, mannen, vrouwen of kinderen.

Laboratoires Pierre Fabre