Levenscyclus

Een complete aanpak

We beogen om op elk punt van ons industriële proces - van de toevoer van grondstoffen tot de verzending van onze producten - de impact op het milieu van onze activiteiten te beperken met respect voor onze partners.

VERANTWOORDE INKOOP

achats-responsables.jpg

Onze inkopers houden rekening met de vereisten op vlak van milieu, maatschappelijke vooruitgang en economische ontwikkeling voor onszelf en onze partners. Ze streven ernaar om partnerschappen op te bouwen.

INDUSTRIËLE ECOLOGIE

soual.jpg

Pierre Fabre hecht bijzonder veel belang aan de ecologische voetafdruk van onze industriële activiteiten.

BIODIVERSITEIT

biodiversite-eau.jpg

Bescherming van de biodiversiteit en natuurlijke hulpbronnen is één van de grote uitdagingen van deze eeuw. Onze onderneming draagt haar steentje bij door rekening te houden met het milieu en de hulpbronnen die we gebruiken, ongeacht of ze van plantaardige of minerale oorsprong zijn, of als het om micro-organismen gaat.

Dit blijkt duidelijk uit de aanpak van Botanical Expertise Pierre Fabre voor duurzame ontwikkeling van plantaardige werkzame stoffen en de acties van onze merken, van het Waterlaboratorium te Avène of het Klorane-instituut voor de bescherming van ons plantaardige erfgoed.