Industriële expertise

Internationale erkenning

expertises-industrielles.jpg

Ons vakmanschap en onze expertise worden wereldwijd erkend in verschillende industriële sectoren, met name de extractie en industriële productie van werkzame stoffen van plantaardige of chemische oorsprong, het ontwerp van farmaceutische bonbons, de productie van kankerbestrijdende geneesmiddelen op basis van injecteerbare oplossingen. Deze erkenning uit zich in de ondertekening van partnerschap- of toeleveringsovereenkomsten met internationale farmaceutische groepen.

 

 

Onze teams zetten zich dagelijks in om onze kennis te laten renderen en ons concurrentievermogen in stand te houden door een antwoord te bieden op een driedubbele uitdaging: voldoen aan de voorwaarden van de normen voor de farmaceutische sector, deelnemen aan het proces voor voortdurende verbetering en altijd onze productiviteit en service op een hoger niveau brengen.

Productie van werkzame stoffen

production-actifs.jpg

Laboratoires Pierre Fabre ontwikkelt en produceert werkzame stoffen van plantaardige of synthetische oorsprong voor de farmaceutische, cosmetische en nutraceutische sectoren. De Groep steunt daarvoor op geavanceerde technologische en industriële expertise zoals extractie, hemisynthese, chemische synthese, cytotoxische productie, plantaardige celkweek of superkritische fasen. De knowhow van Laboratoires Pierre Fabre op vlak van werkzame stoffen is zowel erkend voor wat betreft de ontwikkeling en productie van cytotoxische producten als voor extractie en zuivering van natuurlijke werkzame stoffen op basis van plantaardige grondstoffen door hemisynthese.

 

Ons streven naar industriële innovatie is gericht op het voortbestaan van de activiteit door de mogelijkheid om klanten en andere belanghebbenden tevreden te stellen, de regelgeving na te leven en oog te hebben voor duurzame ontwikkeling.

Farmaceutische productie

production-pharma.jpg

Dankzij onze industriële en technologische knowhow kunnen we onze supply chain van A tot Z intern beheren, van de toelevering van bestanddelen tot de levering aan onze klanten ... zowel voor producten met een farmaceutisch statuut als voedingssupplementen of medische voorzieningen.

Door de nauwe samenwerking tussen onze ingenieurs en teams voor ontwikkeling van geneesmiddelen staan we in voor het industrialisatieproces vanaf het ontwerp van de producten, waardoor we ze ook sneller kunnen registreren.

 

Onze industriële expertise is gegroeid uit procedés die voortkomen uit ons onderzoek, en gediversifieerd rond knowhow voor de productie van droge, vloeibare of halfvloeibare substanties, maar ook en vooral rond niches van excellentie zoals aseptische productie met isolatortechnieken voor heel actieve moleculen of de productie van farmaceutische bonbons.

Dermocosmetische productie

production-avene.jpg

Door onze sterke internationale groei en de steeds hogere verwachtingen van onze klanten wereldwijd, evolueren onze processen voor dermocosmetica constant. Deze evolutie bereikt nu een nieuw niveau met de productie van cosmetica in een steriele omgeving.