Het Pierre Fabre-universum

Ons beter leren kennen

Om ons beter te leren kennen, nodigen wij u uit om meer te lezen over

Werken bij Pierre Fabre

Onze werklocaties

In Frankrijk

Internationaal

Erkende werkgever

Pierre Fabre liet zijn MVO-beleid vrijwillig evalueren en behaalde in 2015 een score van 805 op 1000. Het werd zo het eerste bedrijf met meer dan 10.000 werknemers dat toegang kreeg tot de zeer selecte club van AFAQ 26 000 geëvalueerde bedrijven dat het niveau «Voorbeeldig» haalde.

AFAQ 26000 is een vrijwillig evaluatieproces ontwikkeld door AFNOR Certification waarmee organisaties hun maturiteit en prestaties op het gebied van maatschappelijke verantwoordelijkheid kunnen meten. AFAQ 26000 is gebaseerd op ISO 26000, de eerste en enige internationale standaard op het gebied van MVO. Met een score van 624 punten op 1.000 behaalden de Laboratoires Pierre Fabre bij de eerste evaluatie niveau 3 op 4 evaluatieniveaus.

Meer weten over onze AFAQ 26000-evaluatie.

Pierre Fabre behaalt het niveau "Voorbeeldig" bij AFAQ 26000-evaluatie voor zijn MVO


Pierre Fabre ontvangt voor het 4e opeenvolgende jaar het label Happy Trainees en staat op de 16e plaats in de categorie "van 100 tot 500 stagiairs".

De ranglijst werd opgesteld door "Meilleures-entreprises.com" en valoriseert de bedrijven die zorg besteden aan " het onthaal, de begeleiding en het management van hun stagiairs ". Deze bedrijven worden uitsluitend beoordeeld door hun stagairs en leerwerktraject-leerlingen, en dit in hun categorie: meer dan 500 stagiairs, van 100 tot 500 stagiairs, van 20 tot 99 stagiairs en ten slotte van 1 tot 19 stagiairs.

229 stagiairs en leerwerktraject-leerlingen van de Groep hebben de enquête beantwoord en de meerderheid beveelt ons bedrijf aan. Ze hebben hun mening gegeven over 6 dimensies: Professionele ontwikkeling, Motivatie, Trots, Stimulerende omgeving, Fun en Management.

Pierre Fabre, een groep waar stagiairs en leerwerktraject-leerlingen gelukkig zijn.

Voor het tweede jaar stelde het tijdschrift Capital een rangschikking op van de 500 beste werkgevers van Frankrijk. De voedingsmiddelenindustrie, distributiesector, chemie, autoindustrie... alle grote activiteitensectoren worden bestudeerd. De Laboratoires Pierre Fabre staat op de 6e plaats van de sector Gezondheid-Farma.


Pierre Fabre in de Top 10 van beste werkgevers in de gezondheid/farmacie