Gezondheid

Dagelijkse gezondheid

We stellen een uitgebreid assortiment geneesmiddelen en aanbevolen gezondheidsproducten ter beschikking van apothekers, vakmensen van de gezondheidssector en patiënten. Ons aanbod beslaat drie belangrijke domeinen:

  • Gezondheid voor het gezin
  • Tand- en mondhygiëne en -verzorging
  • Natuurlijke gezondheid (met het merk Naturactive)

We werken zij aan zij met vakmensen van de gezondheidssector om onze producten in te zetten voor de dagelijkse gezondheid en hygiëne, van de preventie tot de behandeling van lichte aandoeningen en verslavingen. We streven ernaar om iedereen te helpen met een betere levenskwaliteit en een gezondere oude dag.

Gezondheid voor het gezin

sante-partenariat-pharmacie.jpg

Keelpijn, tonicums, reisziekte ... Pierre Fabre Santé Benelux biedt oplossingen op uiteenlopende behandelingsgebieden om deze min of meer ernstige alledaagse problemen te voorkomen, te verlichten of te genezen:

we streven ernaar om op deze vlakken voor elk probleem pertinente en innoverende oplossingen te bieden in samenwerking met alle belanghebbenden (artsen, apothekers, zorgverstrekkers en patiënten).

Mond- en tandgezondheid

sante-bucco-dentaire.jpg

Pierre Fabre Oral Care houdt rekening met de verwachtingen van alle specialisten voor mondgezondheid (tandarts-chirurgen, orthodonten, parodontologen) met een compleet assortiment voor elke aspect van tand- en mondhygiëne en -gezondheid (van verzorging tot genezing). Pierre Fabre is een leider op vlak van mond- en tandgezondheid in de Franse farmaceutische sector.

Natuurlijke gezondheid

naturactive_pf_180x180.png

Het merk Naturactive brengt het grootste assortiment van geneesmiddelen en schoonheidsproducten op basis van werkzame stoffen van natuurlijke oorsprong dat er op de markt te vinden is. De activiteiten van het merk zijn opgebouwd rond fytotherapie en omvatten meer dan 40 referenties van plantaardige extracten. Een andere specialiteit is aromatherapie met enkelvoudige en meervoudige combinaties van etherische oliën. Andere specialisatiegebieden: dermovoeding en gezondheidsvoeding.