Lees persoonlijke verhalen van onze medewerkers

Onze vakdisciplines dekken de hele ontwikkelingscyclus van het product: onderzoek en ontwikkeling, industrie/logistiek, marketing, verkoop/reclame en ondersteuning.

Regionaal directeur

Ik ben verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de farmaceutische activiteiten op internationaal niveau. Hierbij volg ik de structurele en conjuncturele evolutie van de markten, de gebieden en hun omgeving.

Projectmanager logistiek

Ik werk mee aan de opbouw en promotie van een visie voor de toeleveringsketen van Pierre Fabre, en sta in voor de dagelijkse leiding van het transformatieplan. Ik stel innoverende oplossingen voor om de logistieke processen, organisatie en informatiesystemen verder te ontwikkelen.

Projectmanager R&D

Ik verzamel de behoeften van de afdeling marketing in een lastenboek en consolideer de technische mogelijkheden met behulp van specialisten. Vervolgens werk ik een ontwikkelingsplan uit met een planning en een voorlopig budget. Dit plan dient voor nationale of internationale registratie van producten en moet aangepast zijn aan de evolutie van de voorschriften en strategie op vlak van regelgeving.

Commercieel afgevaardigde

Ik moet vooral zorgen voor kwaliteitsopvolging bij mijn klanten rond een aantal grote thema's: de gamma's van het Naturactive-assortiment, merchandising, prijsstrategieën en promoties.

Verantwoordelijke beheercontrole

Het grootste deel van mijn opdracht bestaat erin om economische gegevens te verzamelen, analyseren en toe te passen in modellen om zo te anticiperen op de evolutie van de resultaten en de beslissingen van de directie te ondersteunen.

Productiemedewerker

De productie-eenheid van Pau is gespecialiseerd in de vervaardiging van inspuitbare geneesmiddelen in een steriele omgeving, en ik sta in voor opvolging van het volledige productieproces.

Biologisch onderzoekstechnicus

Mijn taken omvatten analyses, metingen en proeven met primaire cellen in het kader van de farmacologische evaluatie van kandidaat-geneesmiddelen.

Administratief en financieel directeur

Als administratief en financieel directeur van de Spaanse dochtermaatschappij voer ik de financiële strategie uit en verdedig ik de belangen en het imago van de Groep binnen de dochtermaatschappij.

Directieassistente

Ik ben directieassistente bij het Laboratorium Dermatologiques Avène en heb in die functie een heel afwisselend takenpakket. Ik verzorg er de coördinatie van internationale public relations, contacten met Japan - waar het merk Avène sterk aanwezig is - en de opvolging van de activiteiten van de thermen in Avène les Bains.