Galénic

Schoonheid afkomstig van de natuur

galenic_logo.jpgDe onderzoekers van het merk Galénic reizen al meer dan 30 jaar de wereld rond om zeldzame, natuurlijke werkzame stoffen te ontdekken en te gebruiken. Uit hun farmaceutische knowhow en kennis van de natuur ontstaan unieke verzorgingsproducten die klinisch bewezen doeltreffendheid en buitengewoon gebruiksplezier combineren.

Van farmaceutische knowhow tot schoonheid

 • M. Pierre Fabre was een man met een visie en lanceerde in 1965 dermocosmetica met het merk Klorane.
 • Daarna volgde hij een nieuwe intuïtie: kon hij schoonheid tot in de apotheek brengen?
 • In die optiek werd Laboratoires Galénic in 1978 opgericht op basis van een nieuw concept: een schoonheidsmerk dat alleen verkrijgbaar is in de apotheek en verkocht wordt met advies.

Expertise voor een jongere huid

galenic institutionnelGalénic beschikt over expertise voor een jongere huid en laat de schoonheid van de huid tot uiting komen. Het merk biedt geavanceerde, natuurlijke verzorgingsproducten van hoogstaande kwaliteit aan in de apotheek.

Galénic sublimeert het natuurlijke om innoverende, doeltreffende producten te brengen die mooi en aangenaam in gebruik zijn. Deze komen tot stand op basis van de ernst en knowhow van Laboratoires Pierre Fabre op drie verschillende vlakken:

 • Werkzame stoffen
 • De huid
 • Galenische farmacie

Kennis van werkzame stoffen

galenicDe kostbare geheimen van de natuur ontrafeld

Blauwalgen, een van de oudste organismen op aarde; arganolie afkomstig van een duizendjarige boom in Marokko … de werkzame stoffen van Galénic zijn afkomstig van zeldzame en kostbare elementen uit de natuur. Ze beschikken over uitzonderlijke eigenschappen, regenereren de huid en bestrijden veroudering ervan om ze te doen stralen van schoonheid en jeugdigheid.

Kennis van de huid

galenic femmeGrondige kennis van de huid om er de jeugdigheid van te behouden.

Door het uitgebreide onderzoek van Laboratoires Pierre Fabre beschikt Galénic over de nieuwste wetenschappelijke ontdekkingen en de technologische middelen om zijn kennis van de fysiologie van de huid verder te verdiepen en een gepaste oplossing te bieden voor elk huidtype.

Vrouwen hebben op elke leeftijd recht op een spontane en stralende schoonheid. Daarom ontwerpt Galénic dermocosmetische verzorgingsproducten die heel specifieke oplossingen bieden voor elke vrouw.

Kennis van de galenische farmacie

galenicGalenische farmacie: een nauwgezette wetenschap voor dagelijks genoegen

Galénic waakt erover dat elk verzorgingsproduct op een unieke wijze comfortabel en aangenaam te gebruiken is, met zijdezachtige texturen en subtiele parfums. Galenische farmacie is echter in de eerste plaats een wetenschap die ten dienste staat van doeltreffendheid en zichtbare resultaten. De onderzoekers van Galénic beschikken over hoogtechnologische middelen om de juiste samenstelling te bepalen die de efficiëntie van de werkzame stoffen in elk verzorgingsproduct optimaliseert.

De verzorgingsproducten van Galénic

galenic_expert_peauAnti-aging

 • Nectalys: gladmakende verzorging voor de eerste rimpeltjes, met essentiële fruitnectar
 • Ophycée: verstevigende antirimpelverzorging met extract van blauwalgen
 • Argane Lift: anti-agingverzorging met arganextracten voor een liftend effect
 • Milaya: anti-agingverzorging met moringa-extracten voor de rijpere huid

 

 

galenic arganeEssentiële verzorging

 • Argane Nutrition Visage: voedende verzorging met arganolie voor de droge huid
 • Argane Nutrition Corps: voedende verzorging met arganolie voor het lichaam
 • Aquapulpe: hydraterende en verfrissende verzorging met wilde bessen
 • Aquasublime: hydraterende verzorging getint met minerale pigmenten
 • Cauterets: matterende, zuiverende verzorging met water van Cauterets
 • Pur: reinigende en demaquillerende verzorging met honingklaverwater


Zonproducten:
een compleet assortiment met Amazonische kattenklauwgalenic

 

 

De verbintenissen van Galénic

galenic-arganier.jpgDe plantaardige werkzame stoffen van Galénic worden ontwikkeld volgens de Botanical Expertise Pierre Fabre, een erkende methode (Europees EFQM-label) voor duurzame ontwikkeling van innoverende, veilige en doeltreffende werkzame stoffen. Galénic zet zich voornamelijk in voor twee organismen die ijveren voor het milieu of solidariteit in landen waar onze belangrijkste werkzame stoffen vandaan komen.

 • De Mohammed VI-stichting: voor onderzoek naar en behoud van de arganboom.
 • Het nationaal bureau voor voeding van Monaco (Office National de Nutrition) dat strijdt tegen ondervoeding in Madagaskar (het land van herkomst van de moringa).