Farmaceutische productie-eenheden

Aignan

aignan.jpg

Onze site van Aignan ontwikkelt, produceert en verpakt bonbons in een farmaceutische omgeving. In 2008 heeft de site geïnvesteerd in een nieuwe lijn voor doorlopende productie van bonbons. Dit heeft de capaciteit verdrievoudigd en geleid tot een procedé dat beter geschikt is voor gevoelige moleculen. Aignan is uitgegroeid tot een unieke site in Frankrijk.

Cahors

cahors.jpg

Onze fabriek van Cahors produceert en verpakt capsules en tabletten, voornamelijk met natuurlijke producten voor fyto- en aromatherapie. Door de industriële en logistieke organisatie van deze eenheid kunnen heel kleine reeksen geproduceerd worden, wat een groot reactievermogen biedt ten opzichte van specifieke vragen van de markt.

Château-Renard

chateaurenard.jpg

Onze eenheid van Château-Renard produceert en verpakt pâtes, vloeibare en halfvloeibare substanties (tandpasta, farmaceutische lak, siropen, mondspoelingen, huidlotions en mond- en keelantisepticums) en patches.

Gien

gien.jpg

Onze site van Gien produceert en verpakt droge substanties (capsules, tabletten, sachets), pâtes en vloeistoffen voor farmaceutische, cosmetische en medische doeleinden.

Pau

pau.jpgOnze site van inspuitbare producten met een hoge toegevoegde waarde. Deze locatie is gespecialiseerd in aseptische vulling met isolatortechnieken van cytotoxische en biotechnologische kankerbestrijdende middelen in flacons in vloeibare of gevriesdroogde vorm en voorgevulde spuiten.

Ussel

ussel-1.jpg

Ons centrum van Ussel staat in voor de opslag en wereldwijde distributie van onze ethische producten op voorschrift en OTC, evenals van medische voorzieningen en biociden voor de gezondheidssector en onze partners.