Farmaceutische productie

Industriële excellentie

expertises-industrielles.jpg

Dankzij onze industriële en technologische knowhow kunnen we onze supply chain van A tot Z intern beheren, van de toelevering van bestanddelen tot de levering aan onze klanten ... zowel voor producten met een farmaceutisch statuut als voedingssupplementen of medische voorzieningen.

Door de nauwe samenwerking tussen onze ingenieurs en teams voor ontwikkeling van geneesmiddelen staan we in voor het industrialisatieproces vanaf het ontwerp van de producten, waardoor we ze ook sneller kunnen registreren.

Onze industriële expertise is gegroeid uit procedés die voortkomen uit ons onderzoek, en gediversifieerd rond knowhow voor de productie van droge, vloeibare substanties of pâtes, maar ook en vooral rond niches van excellentie zoals aseptische productie met isolatortechnieken voor heel actieve moleculen of de productie van farmaceutische bonbons.

Onze vijf fabrieken (Gien, Chateaurenard, Pau, Cahors en Aignan) voldoen aan de strengste eisen op vlak van regelgeving. Ze stellen hun expertise en mogelijkheden ter beschikking van partners in onderaanneming.

Productie van pâtes en tandpasta

formes-pateuses.jpg

Onze site van Château-Renard (Loiret) is een expert op vlak van pâtes en heeft zich gespecialiseerd in de productie van tandpasta volgens de farmaceutische normen. Er worden jaarlijks meer dan 15 miljoen eenheden geproduceerd.

Aseptische en cytotoxische productie

production-pharma.jpgDe fabriek van Pau (Atlantische Pyreneeën) was al van bij het begin gespecialiseerd in aseptische vulling met isolatortechnieken voor cytotoxische moleculen en verkreeg in 1993 als eerste Franse eenheid de goedkeuring van het Amerikaanse geneesmiddelenagentschap (FDA). Sindsdien hebben we onze technologische expertise gediversifieerd rond de productie van aseptische producten voor heel actieve moleculen die heel omgevinggevoelig zijn en behandeld moeten worden met complexe en specifieke procedés.

Farmaceutische bonbons

sucres-cuits.jpg

De site van Aignang (Gers) produceert voornamelijk farmaceutische bonbons. Met deze knowhow kent de fabriek sinds enkele jaren een sterke ontwikkeling door een technologie voor doorlopende productie die uniek is in Europa.

Verpakking in kleine reeksen

conditionnement-petite-seri.jpg

Onze fabrieken zijn dusdanig ingericht dat ze een antwoord kunnen bieden op de vragen vanuit de vele landen waar we onze producten verkopen, en de site van Cahors (Lot) is gespecialiseerd in de verpakking van pillen met heel kleine reeksen, waardoor we heel snel kunnen reageren op logistiek vlak.