Dermocosmetische productie-eenheden

Soual

Soual (Tarn) is een historische fabriek van onze tak voor dermocosmetiek, met het grootste productievolume en personeelsbestand van Laboratoires Pierre Fabre. Al 40 jaar lang worden hier dermocosmetische producten geproduceerd en verpakt (crèmes, vloeistoffen, melk, lotions, zeep, sticks …) voor de merken Ducray, A-Derma, René Furterer, Klorane, Galénic en Elancyl (niet verkrijgbaar in België).

Avène

unite-prod-avene.jpgDe industriële site van Avène produceert en verpakt de producten van het merk Avène op basis van het thermale water dat al sinds de 18de eeuw bekend staat voor zijn verzachtende en irritatiewerende eigenschappen. De fabriek ligt midden in de Haut-Languedoc en is uitermate toekomstgericht. Ze blijft zich voort ontwikkelen met innoverende producten die voortkomen uit haar industriële knowhow voor verzorgingsproducten op basis van thermaal water.

Muret

muret-2.jpgMuret (ten zuiden van Toulouse) is sinds 1974 van oudsher de distributiesite van de Groep. Hier wordt de opslag en voorbereiding beheerd van bestellingen voor onze dermocosmetische en gezondheidsproducten. Het centrum verzorgt de distributie van de merken Avène, Ducray, A-Derma, René Furterer, Klorane, Galénic, Elancyl (niet verkrijgbaar in België), Pierre Fabre Santé en Oral Care voor klanten wereldwijd.