Dermocosmetische productie

Constante innovatie

innovation-constante.jpg

Door onze sterke internationale groei en de steeds hogere verwachtingen van onze klanten wereldwijd, evolueren onze processen voor dermocosmetica constant. Deze evolutie bereikt nu een nieuw niveau met de productie van cosmetica in een steriele omgeving.

Productie in een steriele omgeving

conditionnement-sterile.jpgSteriele cosmetica

Soual en Avène, onze twee sites voor dermocosmetische productie, beschikken over de unieke knowhow van Laboratoires Pierre Fabre voor de productie van steriele cosmetische verzorgingsproducten. Dit unieke productieproces werd op punt gesteld door onze onderzoekers en ingenieurs, en combineert sterilisatie van de formuleringen door infusie met verpakking in ene steriele omgeving volgens de normen die van kracht zijn voor de farmaceutische sector.

Sites die voldoen aan de strengste normen

soual.jpg

Onze twee sites voor dermocosmetische productie - Soual en Avène - zijn gecertificeerd door officiële organismen en internationale agentschappen. Ze zijn allebei erkend als farmaceutische instelling en hanteren een beleid voor kwaliteit en veiligheid dat conformiteit met de strengste normen van de sector garandeert voor de producten. Wij ontwerpen en produceren onze producten aan de hand van de meest veeleisende kwaliteitsnormen: ISO 9001 (systeem voor kwaliteitbeheer) en ISO 13485 (systeem voor kwaliteitbeheer van medische voorzieningen). Wij passen tevens de Good Manufacturing Practices voor geneesmiddelen en cosmetica (ISO 22716) toe bij al onze productieprocessen.