Dermocosmetica

Pioniers op vlak van dermocosmetica

Als uitvinders van het concept "dermocosmetica" ontwerpen en ontwikkelen we de meest innoverende en geavanceerde oplossingen voor de hygiëne, verzorging en schoonheid van de huid, de hoofdhuid en het haar. We doen dit aan de hand van een portefeuille met 6 merken die elkaar aanvullen.

A-Derma: dermatologische deskundigheid op natuurlijke basis


A-Derma is het eerste dermocosmetische merk dat gebruik maakt van Rhealba®-haver, een plantaardige werkzame stof van natuurlijke oorsprong. Rhealba®-haver, kalmeert de geïrriteerde en beschadigde huid, en beschermt en verzorgt de tere huid.

Ducray: verzorging van haar en huid is ons vak


Ducray combineert dermatologische kennis, galenische knowhow en cosmetische ervaring om kalmerende en aanvullende producten te brengen voor de huid, de hoofdhuid en het haar.

Eau Thermale Avène: kalmeert de gevoelige huid


Op basis van thermaal water van Avène, een unieke, kalmerende en irritatiewerende werkzame stof, hebben we een uitgebreid assortiment specifieke en doeltreffende verzorgingsproducten ontwikkeld die goed verdragen worden door gevoelige, intolerante en allergische huidtypes, en verlichting brengen.

Galénic: schoonheid afkomstig van de natuur


De onderzoekers van Galénic trekken al 30 jaar lang de wereld rond om zeldzame en natuurlijke werkzame stoffen te ontdekken en toe te passen. Uit hun farmaceutische ervaring en kennis van de natuur komen unieke verzorgingsproducten tot stand met een bewezen doeltreffendheid en sensorieel gebruiksplezier.

Klorane: de kracht van planten

De Laboratoires Klorane brengen een uitgebreid assortiment van producten voor verzorging en persoonlijke hygiëne van haar en huid voor het hele gezin. De producten van Klorane worden met de grootste zorg en oog voor veiligheid ontwikkeld op basis van plantaardige werkzame stoffen afkomstig van Botanical Expertise Pierre Fabre..

René Furterer: verzorging met kostbare essences brengt de schoonheid van het haar tot uiting

De verzorgingsproducten van René Furterer zijn samengesteld op basis van etherische oliën en plantextracten die zorgvuldig geselecteerd werden voor hun specifieke eigenschappen en snel, zichtbaar en duurzaam resultaat opleveren voor haar en hoofdhuid.