De websites van Pierre Fabre Group

MERKEN

Doelgroep: gd_public.gif Algemeen publiek    professionnels.gifGezondheidsprofessionals

  

A-Derma gd_public.gif
A-DERMA is het eerste dermocosmetische merk met een natuurlijke, plantaardige werkzame stof, Rhealba®-haver, die de kwetsbare, tere huid verzorgt en beschermt. Ga naar www.aderma.be/nl en ontdek een online diagnosetool, advies en de mogelijkheid om uw eigen persoonlijke account aan te maken en de nieuwsbrief van het merk te ontvangen.

Ducray gd_public.gif
De Laboratoires Dermatologiques Ducray bieden meer dan 65 verzorgingsproducten voor de huid, het haar en de hoofdhuid. Verzorging die elke dag verschil maakt.
Op www.ducray.com/nl-be vindt u de geschiedenis van het merk en advies en informatie over alle assortimenten: verzorgingsproducten voor huid- en haarproblemen, producten ter aanvulling van het medisch voorschrift en producten om huid en haar elke dag opnieuw mee te verzorgen.

Eau Thermale Avène gd_public.gif
Het thermale water van Avène, dat al ruim twee eeuwen erkend wordt en bekend staat vanwege zijn verzachtende, anti-irriterende eigenschappen, is de belangrijkste werkzame stof in een uitgebreid gamma van producten die doeltreffendheid, tolerantie en comfort garanderen bij een gevoelige, intolerante en allergische huid. Op www.eau-thermale-avene.be/nl_BE vindt u alle gamma's van het merk, advies, een lijst met verkooppunten, de mogelijkheid om een persoonlijk account aan te maken, de nieuwsbrief, een huiddiagnosetool en een blog van de beauty consultants.

Station thermale Avène gd_public.gif
Het thermale kuuroord van Avène is volledig gericht op dermatologie en de behandeling van huidproblemen zoals atopische dermatitis, eczeem, psoriasis, problemen met littekenvorming, gevolgen van brandwonden en chemotherapie, ichthyose enz.
Op www.avenecenter.com vindt u meer informatie over het thermale kuuroord van Avène, zijn geschiedenis, het verzorgingsprogramma, het thermaal-medisch team, de tarieven, Avène en omgeving en praktische informatie (accommodatie, eetgelegenheid enz.).

Elancyl gd_public.gif
Al 35 jaar is Elancyl het baanbrekende professionele merk voor afslankproducten en lichaamsverzorging. Naast informatie over de producten vindt u op www.elancyl.com ook een online diagnosetool, advies en schoonheidsrituelen.

 

Galénic gd_public.gif
Galénic maakt cosmetica van de beste kwaliteit voor vrouwen die weten wat ze willen. Ontdek op de nieuwe website de volledige wereld van Galénic, zijn gamma's en zijn geschiedenis.
Klorane gd_public.gif
Sinds 1965 heeft Klorane allerlei producten gemaakt (voor baby's, haar, reiniging enz.) met wetenschappelijk bewezen doeltreffendheid en veiligheid.
Ontdek de filosofie, de geschiedenis van het merk en de haarverzorging, korenbloem, Dermo-Protection en het gamma voor baby's op www.klorane.be/nl/.

 

De Club Mamans Klorane gd_public.gif
Klorane Bébé biedt een gamma van hypoallergene producten met calendula-extract voor de kwetsbare huid van uw baby. 
De Club Mamans Klorane is bedoeld om moeders te helpen bij de zorg van hun kind met behulp van themadossiers, praktische fiches, video's en advies van specialisten. Bovendien kan er een persoonlijk account worden aangemaakt om verkooppunten te registreren en alle exclusieve voordelen van het loyaliteitsprogramma van Klorane Bébé online te volgen.
Polysianes gd_public.gif
Polysianes biedt zonverzorgingsproducten met Tahitiaanse monoi-olie voor een prachtige huid.
Naast informatie over de geschiedenis van het merk en over de producten vindt u op www.polysianes.com ook advies over bruin worden.
Klorane-instituut gd_public.gif
Het bedrijf is opgericht om de botanische erfenis te beschermen en te promoten, en heeft 3 missies: bescherming, verkenning en voorlichting.
Op www.institut-klorane.co.uk vindt u nieuws over het instituut en informatie over planten. In de bibliotheek vindt u educatief materiaal (posters, brochures, gidsen enz.).
René Furterergd_public.gif
René Furterer biedt buitengewone verzorgingsrituelen voor prachtig haar. De grafische website zorgt voor een unieke, visuele en zintuiglijke ervaring voor de bezoekers. Op www.renefurtererusa.com worden de verzorgingsrituelen van het merk op een echte interactieve manier weergegeven.

Carbolevure gd_public.gif
Carbolevure wordt voorgeschreven bij spijsverteringsproblemen, met name bij een intestinaal opgeblazen gevoel.
Op www.parlonsballonnements.fr vindt u uitgebreide informatie over de oorsprong van een opgeblazen gevoel, tips om dit te voorkomen en recepten voor 'opgeblazen gevoel-vrije' gerechten.

Elgydium gd_public.gif
De laboratoria van Elgydium bieden al ruim 40 jaar mondverzorgingsproducten, pakken mondhygiëneproblemen aan, zoals tandvleesklachten, gevoelige tanden, witte tanden en tandbederf, en bieden educatieve tools ter preventie voor ouders en docenten.
Eludril pro gd_public.gif
Eludril pro mondwater is een geneesmiddel dat wordt voorgeschreven als een aanvullende behandeling voor de conditie van de mondholte en tijdens postoperatieve verzorging binnen de tandheelkunde.

 

Elusept gd_public.gifprofessionnels.gif
De laboratoria van Elusept zijn specialist in reiniging en ontsmetting.
Op www.elusept.com vindt u informatie over het voorkomen van risico's op infectie en over hygiëne.
Inava gd_public.gif
Inava is een innovatief, professioneel gamma van tandheelkundige accessoires die bekend staan om hun technische en farmaceutische kwaliteit. Het bevat een uitgebreid aanbod aan producten: tandenborstels, interdentale ragers en floss.
De website www.inava.fr is gewijd aan mondhygiëne: video-advies, methodes voor tandenpoetsen, verzorging van tandvlees en informatie over de gamma's.
Naturactivegd_public.gif
Naturactive biedt producten van natuurlijke oorsprong voor gezondheid en welzijn.
Naast informatie over de producten en de werkzame stoffen van het merk, vindt u bestanden over gezondheidszorg, beauty en welzijn, een dossier over de oorsprong van de werkzame stoffen en de nieuwsbrief op www.naturactive.fr

Nicopatch gd_public.gif
Nicopatch biedt hulp bij het stoppen met roken door gebruik van nicotinevervangende middelen (pleisters en tabletten).
De website www.nicopatch.com is bedoeld voor verschillende soorten rokers: rokers die hebben besloten te stoppen, rokers die willen minderen en rokers die erover denken om te stoppen. Alle informatie over het stoppen met roken, de productengamma, de tests en de Nicostart-app hebben als doel om rokers te motiveren en te ondersteunen tijdens hun poging om met roken te stoppen. 

INFORMATIE VOOR PATIËNTEN

Ernstige vormen van acne gd_public.gif
Een platform met uitgebreide informatie, dat volledig is gemaakt onder toezicht van de 'Conseil Scientifique de l'Acné Sévère', en dat expert-dermatologen samenbrengt om vragen van patiënten te beantwoorden en om hun families te helpen doeltreffende hulp te zoeken.
De Stichting voor Atopische Dermatitis gd_public.gif
De Stichting voor Atopische Dermatitis is een zakelijke stichting die onderzoek naar en klinische testen voor atopische dermatitis financiert. Ze organiseert educatieve activiteiten en deelt informatiemateriaal uit aan artsen, ouders en kinderen.
Het gedeelte 'Professionals in de gezondheidssector' op de website bevat een programma voor therapeutische educatie voor patiënten en presenteert klinische testen. Op deze pagina vindt u lijsten met behandelingen voor patiënten en advies over reiniging. Verder wordt u doorverwezen naar 'atopiescholen', vindt u allerlei informatie en coaching voor schoolgaande kinderen.
Onesmile gd_public.gif
One smile is een project dat in 2015 door de Laboratoires Dermatologiques Avène werd gelanceerd om huidproblemen voor kankerpatiënten beter te begrijpen, te anticiperen en te verlichten.
Op www.one-smile.care vindt u informatie over behandelingen en adviezen om verschillende klachten te voorkomen en te verlichten, zoals lichtovergevoeligheid, droge huid enz.
Hemangioom gd_public.gif
Een hemangioom is de meest voorkomende goedaardige tumor bij (kleine) kinderen.
Dankzij de website www.hemangiome.com kunnen ouders de ziekte beter begrijpen, weten ze wat ze moeten doen en kunnen ze besluiten welke artsen ze willen raadplegen. De website werd gemaakt in samenwerking met professionele dermatologen en biedt informatie over de bekende oorzaken en risicofactoren van de ziekte. De verschillende soorten hemangiomen worden duidelijk omschreven, met ondersteunende foto's die overeenkomen met hun klinische verschijning. Er wordt uitgelegd dat het belangrijk is om snel een arts of kinderarts te raadplegen, die de mening van een expert in het ziekenhuis kan vragen.

 

Tabac et liberté gd_public.gifprofessionnels.gif
Tabac et Liberté is een stichting die training biedt aan gezondheidsprofessionals over het stoppen met roken, die informatie geeft op basis- en middelbare scholen en die steun biedt bij het stoppen met roken in bedrijven. 
De website verschaft informatie aan rokers en wetenschappelijke informatie aan professionals.

PIERRE FABRE GENEESMIDDELEN OP RECEPT EN GEZONDHEID

Dermaweb professionnels.gif
De toonaangevende professionele website met informatie en discussies over dermatologie om dermatologen, artsen en apothekers te begeleiden in hun dagelijkse werk.Dermaweb wordt beheerd onder toezicht van een wetenschappelijke commissie bestaande uit 25 leidende hoogleraren en dermatologen. Dermaweb levert 18 exclusieve uitgebreide trainingen over een verscheidenheid aan dermatologische onderwerpen, 1.000 gevalstudies met gedetailleerde informatie en illustraties, 1.500 quizzen en meerkeuzevragen, 76 trainingoverzichtsbladen, 28.000 foto's en illustraties, een openbare beeldbibliotheek bestaande uit 6.000 afbeeldingen met commentaar en vele andere tools en diensten.
Net Sevices Pierre Fabre professionnels.gif
Het doel van deze website is om onze verdelers bij te staan in de online verkoop van dermocosmetische producten van Pierre Fabre. Er is een open toegang op de website voor het online aanvragen van goedkeuring tot verkoop. Zodra de inschrijving is goedgekeurd, ontvangt men een wachtwoord om toegang te krijgen tot de catalogus, waar afbeeldingen en omschrijvingen van de dermocosmetische merken van Pierre Fabre, gamma's of producten kunnen worden gedownload.
Entretiens d'Avène gd_public.gifprofessionnels.gif
"Entretiens d'Avène", gelanceerd in 2002, is een jaarlijks evenement dat een veelzijdig panel van experts samenbrengt om te discussiëren over een specifiek onderwerp. Deze discussies, die worden georganiseerd door de Laboratoires Dermatologiques Avène, hebben als doel het wetenschappelijke publiek te informeren over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van dermatologie door middel van discussies met experts, in een context dat deelnemers aanmoedigt om vrij te discussiëren.

ONDERZOEK EN INNOVATIE

Centre de Recherche sur la Peau gd_public.gifprofessionnels.gif
Het centrum voor huidonderzoek is een centrum dat zich richt op onderzoek, verkenning en assessment op mensen op het gebied van dermocosmetica en dermatologie. Dankzij zijn groep vrijwilligers leidt het centrum fase II en III klinische teksten voor cosmeticaproducten, geneesmiddelen op recept voor dermatologische aandoeningen, medische adviezen en voedingsupplementen.
CIPF gd_public.gifprofessionnels.gif
Het Centre d'Immunologie Pierre Fabre (CIPF) ontwikkelt onderzoeksprogramma's in biotherapieën, met name in immunotherapie voor kanker. Het centrum heeft circa 100 medewerkers in dienst die samenwerken met de afdelingen onderzoek, ontwikkeling en productie.
Steriele cosmetica gd_public.gif
Om een gevoelige huid extra veilig te behandelen, zijn de Laboratoires Dermatologiques Avène dermocosmetica opnieuw aan het uitvinden, met de komst van steriele cosmetica, een wereldwijde primeur, die geen conserveermiddelen of conserverende stoffen bevat en die alleen de werkzame stoffen bevat die belangrijk zijn voor uw huid.
Nature Open Library gd_public.gif
Nature Open Library is een open innovatie-programma om expertise over onderzoek, ontwikkeling en industrialisering te delen voor plantaardige werkzame stoffen door middel van innoverende projecten. In het kader van dit programma bieden de laboratoria van Pierre Fabre toegang tot hun bibliotheek van plantensamples en hun extracten - één van de grootste privéverzamelingen ter wereld - met meer dan 15.000 samples, waaronder een aantal zeldzame soorten.
Oncopole gd_public.gif
De Oncopole op de campus in Toulouse brengt alle belanghebbenden uit de Franse regio Midi-Pyrénées bij elkaar die betrokken zijn in de strijd tegen kanker.
Op de website www.oncopole-toulouse.com/en vindt u de activiteiten van Oncopole. Om de doelstelling en acties van de Oncopole beter te begrijpen, zijn de activiteiten onderverdeeld in 5 secties: gezondheidszorg, onderzoekseenheden, levensproject, ethiek en burgerschap en zich vestigen op de Oncopole.