Dermatologische haver voor de tere huid

a dermaA-DERMA bevat een unieke en exclusieve werkzame stof: Rhealba®-haver. Een weldoende streling voor de huid, van nature doeltreffend en absoluut veilig voor de verzorging van de kwetsbare en tere huid.

a-derma

De geschiedenis van A-DERMA

  • 1982: ontstaan van de plantaardige dermatologie. De eerste lancering en het eerste succes van de Pain Dermatologique au Lait d’Avoine is de voorbode van verzorgende hygiëneproducten. Het merk A-DERMA wordt gecreëerd en de plantaardige dermatologie is een feit.
  • 1993: er worden twee emblematische verzorgingsproducten op de markt gebracht: Epitheliale en Dermalibour om kleine dermatologische euvels te verhelpen.
  • 1994: het onderzoek van A-DERMA en grote internationale specialisten op vlak van atopisch eczeem leidt tot Exomega. Vandaag wordt er elke 8 seconden ergens ter wereld een Exomega-product verkocht.
  • 1998: ontdekking van Rhealba®-haver, een dermoactieve haversoort, pionier van de plantaardige dermatologie en een product van Botanical Expertise Pierre Fabre.
  • 2009: ontdekking van de goede eigenschappen van de zaadkiemen van Rhealba-haver. Na bijna 30 jaar onderzoek richten de wetenschappers van A-DERMA hun microscopen op deze jonge scheut van 12 weken oud die een maximale concentratie bevat aan ontstekingswerende en immunoregulerende werkzame stoffen.
  • 2012: ontstaan van steriele cosmetica. Een nieuwe uitdaging en innovatie voor A-DERMA: steriele, verzachtende middelen zonder enig conserveringsmiddel aanbieden voorde verzorging van de kwetsbare, atopische huid. Het is een wereldprimeur. Het assortiment Exomega D.E.F.I. krijgt een steriele formule en een hermetisch sluitsysteem. Bij elke druk wordt een enkele steriele dosering geleverd.
  • 2013: opening van Haverland, de emblematische locatie van A-DERMA een de Rhealba®-haver.

Plantaardige dermatologie voor de tere huid

exomega_bebe.jpg

Dankzij onze knowhow en ervaring kunnen we veilige en doeltreffende producten aanbieden waar vakmensen van de gezondheidssector op vertrouwen en gebruikers erkentelijk voor zijn.

Onze leidraad bestaat erin om échte en authentieke antwoorden te bieden met doeltreffende producten die zowel de huid als het milieu respecteren.

Van haver tot Rhealba®-haver

aderma_champs_avoine.jpg

Gewone haver was als sinds de Oudheid bekend en werd veel gebruikt voor zowel voeding als medicinale toepassingen, met name als kruidenthee tegen ontstekingen. Haver en tere huid gaan dus al lang hand in hand, en dat feit is niet ontgaan aan M. Pierre Fabre, apotheker met een passie voor plantkunde en een visionair op vlak van dermatologische cosmetica.

Rhealba®-haver is een unieke en exclusieve werkzame stof van A-DERMA die geproduceerd wordt volgens het proces van Botanical Expertise Pierre Fabre. Dit proces kreeg het EFQM-label (European Foundation for Quality Management) voor duurzame ontwikkeling en levert het beste van deze plantaardige werkzame stof met een absoluut respect voor het milieu.

"Biologische haver van het Zuidwesten"

aderma_biosudouest.jpg

Rhealba®-haver wordt geteeld met respect voor haar oorsprong en met trots voor het departement Tarn waar de Groep Pierre Fabre gevestigd is. Het onderzoek van de Rhealba®-haver houdt rekening met deze herkomst en het proces vindt volledig plaats in het Zuidwesten, van de teelt tot de verzending van de afgewerkte producten.

Rhealba®-haver wordt geteeld door Pierre Fabre Agronomie onder het merk Bio Sud-Ouest France.

Verzorging en bescherming voor de tere huid

a-dermaA-DERMA beoogt al van bij het begin om het evenwicht van de tere huid met speciale eisen te verzorgen en te beschermen, de natuurlijke eigenschappen voor bescherming te versterken en de mogelijke aanvallen te beperken.

Onze leidraad voor de samenstelling van producten voor tere huidtypes

exomegaAlle producten van A-DERMA worden vervaardigd met een minimum aan ingrediënten. zonder etherische oliën, kleurstoffen of alcohol. Een uiteraard waar mogelijk of noodzakelijk zonder parfum en zonder parabenen.

Deze samenstelling doet echter niets af van het gebruiksplezier. De zachtheid van de verpakking van A-DERMA en de smeuïge textuur (veel oliën, verzachtende bestanddelen en zachtheid) zorgen ervoor dat onze producten voor verzorging en hygiënische verzorging bijzonder aangenaam zijn in gebruik.

Producten op basis van plantaardige dermatologie

Verzorging voor de tere huid

Verlichting, verzachting en herstel van de droge tot heel droge huid met atopische neiging.

Herstel, verbetering en verzachting van grote en kleine dagelijkse ongemakken.

Regeneratie om hardnekkige vlekken te verwijderen. Een dagelijkse reflex voor oppervlakkige dermatologische huidirritaties.

Bescherming en behoud van het evenwicht van de tere huid.

Reiniging, vochtinbrenging en verzachting van de tere huid met basisproducten voor dagelijks gebruik door het hele gezin.

Kalmeert en beschermt huidtypes die snel reacties vertonen en niets meer verdragen.

Verzacht roodheid, vermindert reacties en verfrist de huid.

Reinigingsmelk voor alle tere huidtypes.

Bescherming en hydratatie voor de tere babyhuid.

Partner van vakmensen uit de gezondheidssector

aderma-fondation.jpg

We worden erkend door vakmensen van de gezondheidssector voor de verzorging van geïrriteerde huidtypes met atopische neiging, en zijn trots op ons buitengewone partnerschap met de Europese Task Force van de Stichting voor atopische dermatitis (internationale groepering van specialisten op vlak van atopische dermatitis).
   
Als stichtend lid ondersteunen we van bij het begin de activiteiten van de Stichting voor atopische dermatitis, die streeft naar een betere opvang van patiënten.

Haverland

aderma_terre_avoine.jpg

Midden in het departement Tarn ligt Puylaurens, een plaats met zeldzame, rijke grond waar de teams van Pierre Fabre Agronomie Rhealba®-haver. Hier ligt Haverland, een domein waar uitsluitend dit type haver geteeld wordt. 15 jaar geleden werd op deze plaats in Zuidwest-Frankrijk ontdekt dat de witte, zuivere haver uitzonderlijke dermatologische eigenschappen had. Midden in de havervelden heeft A-DERMA een plaats gecreëerd waar botanisch onderzoek verricht wordt naar Rhealba®-haver en waar vakkennis gedeeld wordt. Een unieke plek voor wetenschappelijk onderzoek omringd door de natuur die de essentie van A-DERMA blootlegt.